WordPress rendszer frissítés

 

Az év minden napján a lehető legfrissebb lesz a weboldalad.

Fontos, hogy a legújabb forráskódról működjön a “pénztermelő gépezeted”. Egyre gyakran jelennek meg biztonsági javítást tartalmazó WordPress verziók, melyeket a lehető leghamarabb – akár percekkel a kiadást követően – érdemes telepíteni. Ez nem kapkodás hidd el, ennek így kell mennie.

Nyilvánvalóan a rendszerfájlok frissítése előtt célszerű a harmadik féltől származó bővítményeket is „lefrissíteni”. Illetve ugyanilyen fontos, hogy a témasablonod is kövesse a változásokat, azt is frissíteni kell. A frissítések előtt pedig célszerűen biztonsági mentés készül minden alkalommal, azért hogy felmerülő gond esetén gyorsan vissza lehessen állítani azt.

Ha olyan weboldalad van, melyen szinte alig található speciális bővítmény, azaz csak blogolásra használod, akkor nyugodtan frissítheted – biztos nem lesz gondod, ha a témasablonod is követi a WordPress rendszer változásait.

A weboldaladat naponta többször is ellenőrzöm, hogy történt-e változás, van-e új kiadott forráskód változás, ha igen akkor gyorsan frissítem.

Engedd át a WordPress problémákat!

- Szeretném, hogy a WordPress weboldalam / webáruházam napi rendszerességű
felügyeletét és technikai karbantartását a Pixelmarketing átvegye. (Kattintok a gombra.)

pixelmarketing

WordPress weboldalak, webáruházak és blogok technikai karbantartása, tovább fejlesztése, sebességre optimalizálása és SEO beállítása előfizetőknek.

Korlátlan, díjmentes vírusmentesítés és feltört honlap rendbehozatala.

© 2002 - 2018 Pixelmarketing.hu