WordPress rendszer frissítés

fontos napi frissitesAz év minden napján a lehető legfrissebb lesz a weboldalad.

Fontos, hogy a legújabb forráskódról működjön a “pénztermelő gépezeted”. Egyre gyakrabban jelennek meg biztonsági javítást tartalmazó WordPress verziók, melyeket a lehető leghamarabb – akár 1 órával a kiadást követően – érdemes telepíteni. Ez nem kapkodás hidd el, ennek így kell mennie.

Nyilvánvalóan a rendszerfájlok frissítése előtt célszerű a harmadik féltől származó bővítményeket is frissíteni. Illetve ugyanilyen fontos, hogy a témasablonod is kövesse a változásokat, azt is frissíteni kell. A frissítések előtt pedig célszerűen biztonsági mentés készül minden alkalommal, azért hogy felmerülő gond esetén gyorsan vissza lehessen állítani azt.

Ha olyan weboldalad van, melyen szinte alig található speciális bővítmény, azaz csak blogolásra használod, akkor nyugodtan frissítheted – biztos nem lesz gondod, ha a témasablonod is követi a WordPress rendszer változásait.

A weboldaladat naponta többször is ellenőrzöm, hogy történt-e változás, van-e új kiadott forráskód változás, ha igen akkor gyorsan frissítem.

Engedd át nekem a WordPress problémáidat!

Szeretnéd, hogy a WordPress weboldalad napi
rendszerességgel legyen felügyelve és karbantartva?