WordPress rendszer frissítés

 

Az év minden napján a lehető legfrissebb lesz a weboldalad.

Fontos, hogy a legújabb forráskódról működjön a “pénztermelő gépezeted”. Egyre gyakrabban jelennek meg biztonsági javítást tartalmazó WordPress verziók, melyeket a lehető leghamarabb – akár 1 órával a kiadást követően – érdemes telepíteni. Ez nem kapkodás hidd el, ennek így kell mennie.

Nyilvánvalóan a rendszerfájlok frissítése előtt célszerű a harmadik féltől származó bővítményeket is „lefrissíteni”. Illetve ugyanilyen fontos, hogy a témasablonod is kövesse a változásokat, azt is frissíteni kell. A frissítések előtt pedig célszerűen biztonsági mentés készül minden alkalommal, azért hogy felmerülő gond esetén gyorsan vissza lehessen állítani azt.

Ha olyan weboldalad van, melyen szinte alig található speciális bővítmény, azaz csak blogolásra használod, akkor nyugodtan frissítheted – biztos nem lesz gondod, ha a témasablonod is követi a WordPress rendszer változásait.

A weboldaladat naponta többször is ellenőrzöm, hogy történt-e változás, van-e új kiadott forráskód változás, ha igen akkor gyorsan frissítem.

Engedd át a WordPress problémáidat!

Szeretnéd, hogy a WordPress weboldalad napi
rendszerességgel legyen felügyelve és karbantartva?

pixelmarketing

WordPress weboldalak, webáruházak és blogok technikai karbantartása, továbbfejlesztése, sebesség optimalizálása, SEO beállítása előfizetőknek.

Havi korlátlan, díjmentes vírusmentesítés és feltört honlap rendbehozatal.

© 2015 - 2020 Pixelmarketing.hu