A „Pixelmarketing” egyszemélyes mikrovállalkozás. Napi szinten szorosan együttműködik partnereivel. Minden ügyfelével közvetlen kapcsolatot tart fent. A szolgáltatás PRÉMIUM jellegét a limitált ügyfélszám, a gyors megbízás végrehajtás és a nagyfokú “webes” tapasztalat biztosítja.

Fekete László webfejlesztő és reklámgrafikus

 

Mivel foglalkozom?

Gördülékennyé teszem az online vállalkozásod technikai részét. Azon dolgozom, hogy a WordPress webhelyed a „legjobb formájában” legyen, elvárásaid és ügyfeleid elvárásai szerint működjön. Gyakorlatilag a legfontosabb háttérfeladatokat látom el a honlapok üzemeltetésében.

Kiknek dolgozom?

Kis- és középvállalkozásoknak, szolgáltatóknak, online kereskedőknek, önkormányzatoknak és oktatási intézményeknek. Olyan vállalkozásoknak és intézményeknek, akik felismerték, hogy a rendszeresen felügyelt és fejlesztett, karbantartott webhelyük döbbenetes előnyt, adatbiztonságot és hatalmas értéket jelent a konkurenciájukkal szemben vívott "harcban". Azoknak akikben ez már tudatosult, de nincs idejük, képzettségük, kapacitásuk ennek rendszeres elvégzésére.

Hitvallásom

A weboldal a jól működő vállalkozás alapvető kelléke immár évtizedek óta. Amolyan befektetés is. Piaci előnnyé akkor válik, amikor van erőforrásod annak céltudatos továbbfejlesztésére és irányítására. Én hiszek a vállalkozásodban, segítek abban, hogy tudatos és következetes munkával elérd a kitűzött célod.

Tapasztalatom

Webfejlesztés: 22+ év; WordPress tapasztalat: 12+ év; Webshop tapasztalat: 17+ év; (elkészített weboldalak száma: 480+)

pixel laci office xd

Folyamatosan képzem magam, hogy garantáltan elégedett legyél az elvégzett munkámmal. Minden megbízást késedelem nélkül végzek el. Köszönöm meglévő ügyfeleim belémvetett bizalmát.