Újdonság: havi karbantartás

Mostantól lehetőséged van heti karbantartás helyett havi karbantartást igényelni. A kettő közötti különbség többnyire a karbantartások rendszerességében van.

A heti karbantartás esetén minden héten az általad választott napon és napszakban történik meg a WordPress alapú honlapod karbantartása. Míg a havi karbantartás választásakor mindez havonta egyszer történik meg. Nyilvánvalóan a havi karbantartást sokkal kedvezőbb díjon érheted el, azonban ne feledd, hogy ebben az esetben bizonyos korlátozások érvényesek.

Havi karbantartást is választhatod.

Díjmentes vírusmentesítés negyedévente

Ha havi karbantartást választod, akkor negyedévente csak egy alkalommal vagy jogosult a díjmentes vírusmentesítésre és honlap helyreállításra. Garancia tekintetében kizárólag az egyhavi díjvisszafizetést választhatod. A szerződési időt tekintve; egy vagy kettő évre igényelhető a karbantartás. A díjfizetés üteme lehet: fél- illetve egy éves. Összegezve ez egy pénztárcabarát megoldás kisvállalkozások és magánszemélyek részére 2016 május 1-től.

 

Engedd át a WordPress problémáidat!

Szeretnéd, hogy a WordPress weboldalad napi
rendszerességgel legyen felügyelve és karbantartva?

pixelmarketing

WordPress weboldalak, webáruházak és blogok technikai karbantartása, továbbfejlesztése, sebesség optimalizálása, SEO beállítása előfizetőknek.

Havi korlátlan, díjmentes vírusmentesítés és feltört honlap rendbehozatal.

© 2015 - 2020 Pixelmarketing.hu