Újdonság: havi karbantartás

Mostantól lehetőséged van heti karbantartás helyett havi karbantartást igényelni. A kettő közötti különbség többnyire a karbantartások rendszerességében van.

A heti karbantartás esetén minden héten az általad választott napon és napszakban történik meg a WordPress alapú honlapod karbantartása. Míg a havi karbantartás választásakor mindez havonta egyszer történik meg. Nyilvánvalóan a havi karbantartást sokkal kedvezőbb díjon érheted el, azonban ne feledd, hogy ebben az esetben bizonyos korlátozások érvényesek.

Havi karbantartást is választhatod.

Díjmentes vírusmentesítés negyedévente

Ha havi karbantartást választod, akkor negyedévente csak egy alkalommal vagy jogosult a díjmentes vírusmentesítésre és honlap helyreállításra. Garancia tekintetében kizárólag az egyhavi díjvisszafizetést választhatod. A szerződési időt tekintve; egy vagy kettő évre igényelhető a karbantartás. A díjfizetés üteme lehet: fél- illetve egy éves. Összegezve ez egy pénztárcabarát megoldás kisvállalkozások és magánszemélyek részére 2016 május 1-től.

 

Engedd át a WordPress problémákat!

- Szeretnéd, hogy a WordPress weboldalad napi
rendszerességű technikai karbantartását
holnaptól a Pixelmarketing végezze?

 

pixelmarketing

WordPress weboldalak, webáruházak és blogok technikai karbantartása, tovább fejlesztése, sebességre optimalizálása és SEO beállítása előfizetőknek.

Korlátlan, díjmentes vírusmentesítés és feltört honlap rendbehozatala.

© 2002 - 2018 Pixelmarketing.hu