Sérülékeny bővítmények – 2016 július

(Frissítve: 2016-07-30) Most, hogy már túl vagyok a nyári vakáción, jelentkezem azokkal a bővítményekkel, amelyeket célszerű használaton kívűl helyezni addig, amíg az új verziójuk nem jelenik meg. Ugyanis ezek veszélyes sebezhetőséget tartalmaznak.

Azért azt senki ne gondolja, hogy a WordPress emiatt nem jó vagy veszélyes lenne. Éppen ellenkezőleg, messzemenően a legajánlottabb publikációs platform “minden” honlaptulajdonosnak. Sokan fejlesztik és figyelik, alakítják, változtatják – biztonságát folyamatosan javítják.

Lássuk a júliusi sebezhetőségeket:

Easy Forms for MailChimp (bemutató videó)

WP Security Audit Log

Igen, ahogy a neve is mutatja a WordPressben történt eseményeket lehet vele követni az adminisztrációs oldalon.

PeepSo bővítmény

Ha valaki saját közösségi oldalra vágyik – ala FB :-), akkor ezzel a pluginnel megteheti. Szerintem megvan ennek is a célcsoportja. Pl saját fogyasztói csoport létrehozása és kezelése ezzel a bővítménnyel. Én nem próbáltam még a bővítményt, de valószínűnek tartom, hogy a népszerűbb BuddyPress jobb erre a feladatra. Akinek van ideje próbálja ki és írjon nekem miben más mint a BuddyPress.

Real3D FlipBook

Na ez egy szép WebGL-t használó bővítmény ami képes arra, hogy a WP platformban lapozható magazint mutasson meg. Látványos és szép – Demo megtekintése ide kattintva.

Engedd át nekem a WordPress problémáidat!

Szeretnéd, hogy a WordPress weboldalad napi
rendszerességgel legyen felügyelve és karbantartva?