Szerzői jogok – Jogi nyilatkozat

A https://pixelmarketing.hu, https://www.pixelmarketing.hu domének (továbbiakban: Honlap) és az alatta található információk, adatok és megoldások Fekete László (továbbiakban: Szerző) szellemi tulajdona, és így a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerinti jogvédelemben részesülnek, különös tekintettel a következők: a honlap szövege, címsorai, szófordulatai, letölthető cikkei és fájl állományai, bejegyzései, grafikái, szimbólumai, megoldásai, média és egyéb anyagai (továbbiakban: Szellemi termékek). A Honlap és a Szellemi termékek nem módosíthatóak, továbbá nem dolgozhatóak át és nem készíthető belőlük más származékos szellemi termék, illetve más szellemi termékkel nem kapcsolhatók össze.

A Szerző előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy bármely részének kereskedelmi, illetve üzleti célú felhasználása – a felhasználási formától és módtól függetlenül

Vállalkozás adatai

Fekete László József ev.
Adószám: 67293043-1-26
Nyilvántartási szám: 50008773
Cím: 6724 Szeged, Vág utca 3/B. (címen nincs ügyfélfogadás)
Kapcsolattartó: Fekete László
Elektronikus elérhetőség: fekete.laszlo kukac pixelmarketing.hu

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-94077/2016
Kamarai tagság: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Banki adatok

Bank: CIB Bank
Bankszámla: 10700062-52765621-51100005
IBAN: HU68-1070-0062-5276-5621-5110-0005
Név: Fekete László
Swift kód: CIBHHUHB

Weboldal tartalmáról

A honlap oldalain található információk minőségi, technikai vagy információbeli pontatlanságainak javítása a webhely jogtulajdonosának mindenkori kizárólagos joga, amelyet előzetes tájékoztatás nélkül megtehet.

Jogi záradék

A Honlap olvasásával, böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Honlap üzemeltetőjének, Fekete László szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A Honlap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá a Honlapon közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, annak változatlan vagy akár nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez / felhasználásához.

A jelen feltétek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a Honlap üzemeltető vállalkozás székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Jogosulatlan felhasználás esetén jogaim védelmében, és a jogsértés megállapítása céljából bírósági és/vagy hatósági eljárást kezdeményezek. A bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazok, amely közokiratnak minősül. 

A forrás és a szerzőség megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, a szerző írásbeli hozzájárulás nélküli utánközlés, használat, átdolgozás használati, közzétételi napi díja 100.000,-Ft másolt, felhasznált oldalanként.

Tárhelyszolgáltató adatai

A weboldal a Tárhely.Eu Kft. szerveréről üzemel.
Iroda: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

pixelmarketing

WordPress weboldalak, webáruházak és blogok technikai karbantartása, tovább fejlesztése, sebességre optimalizálása és SEO beállítása előfizetőknek.

Korlátlan, díjmentes vírusmentesítés és feltört honlap rendbehozatala.

© 2002 - 2018 Pixelmarketing.hu