Impresszum

 

Vállalkozás adatai

 

Fekete László József ev.
Adószám: 67293043-1-26
Nyilvántartási szám: 50008773
Cím: 6781 Domaszék, Arany János utca 32.
(címen nincs ügyfélfogadás)
Kapcsolattartó: Fekete László
Elektronikus elérhetőség: fekete.laszlo (kukac) pixelmarketing.hu
Kamarai tagság: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara / CSMKIK

Szerzői jogok – Jogi nyilatkozat

 

A https://pixelmarketing.hu, https://www.pixelmarketing.hu domének (továbbiakban: Honlap) és a mögötte található információk, adatok és megoldások Fekete László (továbbiakban: Szerző) szellemi tulajdona, és így a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerinti jogvédelemben részesülnek, különös tekintettel a következők: a honlap szövege, címsorai, szófordulatai, letölthető cikkei és fájl állományai, bejegyzései, grafikái, szimbólumai, megoldásai, média és egyéb anyagai (továbbiakban: Szellemi termékek).

A Honlap és a Szellemi termékek nem módosíthatóak, továbbá nem dolgozhatóak át és nem készíthető belőlük más származékos szellemi termék, illetve más szellemi termékkel nem kapcsolhatók össze. A Szerző előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy bármely részének kereskedelmi, illetve üzleti célú felhasználása – a felhasználási formától és módtól függetlenül.

A Honlap olvasásával, böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Honlap üzemeltetőjének, Fekete László szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A Honlap oldalain található információk minőségi, technikai vagy információbeli pontatlanságainak javítása a webhely jogtulajdonosának mindenkori kizárólagos joga, amelyet előzetes tájékoztatás nélkül megtehet.

Jogi záradék – üzleti célra történő felhasználás v. haszonszerzés esetén

A Honlap üzemeltetője mint jogtulajdonos (avagy a szerző) nem járul hozzá ezen domainnév mögött közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, annak változatlan vagy nagymértékben hasonló átvételéhez. A jelen feltétek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a Pixelmarketing vállalkozás székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező bíróság illetékességének. Jogosulatlan felhasználás esetén jogaim védelmében, és a jogsértés megállapítása céljából bírósági eljárást kezdeményezek.

pixelmarketing

WordPress weboldalak, webáruházak és blogok technikai karbantartása, továbbfejlesztése, sebesség optimalizálása, SEO beállítása előfizetőknek.

Havi korlátlan, díjmentes vírusmentesítés és feltört honlap rendbehozatal.

© 2015 - 2020 Pixelmarketing.hu