Impresszum

 

Vállalkozás adatai

 

Fekete László József ev.
Adószám:67293043-1-26
Nyilvántartási szám:50008773
Cím:6781 Domaszék, Arany János utca 32.
(címen nincs ügyfélfogadás)
Kapcsolattartó:Fekete László
Elektronikus elérhetőség:fekete.laszlo (kukac) pixelmarketing.hu
Kamarai tagság:Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara / CSMKIK

Szerzői jogok – Jogi nyilatkozat

 

A https://pixelmarketing.hu, https://www.pixelmarketing.hu domének (továbbiakban: Honlap) és a mögötte található információk, adatok és megoldások Fekete László (továbbiakban: Szerző) szellemi tulajdona, és így a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerinti jogvédelemben részesülnek, különös tekintettel a következők: a honlap szövege, címsorai, szófordulatai, letölthető cikkei és fájl állományai, bejegyzései, grafikái, szimbólumai, megoldásai, média és egyéb anyagai (továbbiakban: Szellemi termékek).

A Honlap és a Szellemi termékek nem módosíthatóak, továbbá nem dolgozhatóak át és nem készíthető belőlük más származékos szellemi termék, illetve más szellemi termékkel nem kapcsolhatók össze. A Szerző előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy bármely részének kereskedelmi, illetve üzleti célú felhasználása – a felhasználási formától és módtól függetlenül.

A Honlap olvasásával, böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Honlap üzemeltetőjének, Fekete László szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A Honlap oldalain található információk minőségi, technikai vagy információbeli pontatlanságainak javítása a webhely jogtulajdonosának mindenkori kizárólagos joga, amelyet előzetes tájékoztatás nélkül megtehet.

Jogi záradék – üzleti célra történő felhasználás v. haszonszerzés esetén

A Honlap üzemeltetője mint jogtulajdonos (avagy a szerző) nem járul hozzá ezen domainnév mögött közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, annak változatlan vagy nagymértékben hasonló átvételéhez. A jelen feltétek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a Pixelmarketing vállalkozás székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező bíróság illetékességének. Jogosulatlan felhasználás esetén jogaim védelmében, és a jogsértés megállapítása céljából bírósági eljárást kezdeményezek. (A bizonyításhoz közjegyzővel hitelesített tartalom tanúsítást használok. Ez mint teljes bizonyító erejű közokirat, “azonnali” bírósági eljárást és gyors lefolytatást tesz lehetővé számomra. kb 50-95 nap közötti. Nem éri meg ez neked, hidd el! Soha ne másolj tőlem!)

A szerző írásbeli hozzájárulása nélküli tartalom utánközlése vagy felismerhető átdolgozásának napi használati díja 100.000,-Ft (felhasznált oldalanként). Ha három oldalon szerepelteted akkor háromszor ennyi naponta!

pixelmarketing

WordPress weboldalak, webáruházak és blogok technikai karbantartása, továbbfejlesztése, sebesség optimalizálása, SEO beállítása előfizetőknek.

Havi korlátlan, díjmentes vírusmentesítés és feltört honlap rendbehozatal.

© 2002 - 2019 Pixelmarketing.hu