Elégedett ügyfelek

– Kreatív és lendületes –

“Az első megbízásunkat olyan starttal és hozzáértéssel végezte, hogy nem bírtuk szusszal. Rendkívül lendületes és kreatív. Érződik, szereti amivel foglalkozik. Gondolkodás nélkül őt választjuk, amikor új megbízás érkezik be hozzánk. Az összes projektünket ő tartja kézben.”

- Rengeteg időt spórólt nekem -

"Már több hónapja gond nélkül kezeltem a weblapomat, amikor váratlanul összeomlott. Keresnem kellett azonnal valakit. Ekkor találtam Lászlót a Facebookon. Elmondta, hogy rengeteg dolog nem megfelelő a cégem weblapján. Lassan már két éve, hogy karbantarja a weboldalamat."

- Gyorsabbak a honlapjaink -

"Csak később derült ki számunkra, hogy Laci a karbantartások mellett honlapokat is készít. A negyedik domain nevünk alatt lévő weboldal tervezésére és elkészítésére őt kértük fel. Összegezve ez a honlapunk a legátgondoltabb és leggyorsabb a meglévők közül."

– Érthetően elmagyaráz mindent –

“Ha bármi kérdésünk van, akkor Youtube videóban megmutatja és elmagyarázza. Rendkívül alapos és precíz. Őszintén szólva, még soha nem voltunk ennyire elégedettek külsőssel. Köszi mégegyszer a folyamatos segítséget és támogatást. A munkadíja kiváló!”

– 10 éve kapcsolatban –

“Több mint 10 éve vagyunk kapcsolatban. Zökkenőmentes volt, így nincsenek sztorik (szerencsére). :-)”

– Nagyon hálásak vagyunk neked  –

“Még egyszer nagyon köszönjük a férjemmel, hogy megvalósítottad ezt nekünk. A tavalyi újragondolás és átformálás nagyon sikeres lett. Idén már tele voltunk végig. Nem volt üres a nyaraló egyetlen napot sem. Ezernyi hála a weboldalunk megújításáért és a nyelvi bővítésért!”

– Tökéletes választás volt –

“Külföldre indulás előtt a weboldalamat vírusfertőzés érte. Emailben megkerestem Lacit és reménykedtem, hogy megoldja a gondom. Már aznap estére elérhetőek voltak a weboldalamon lévő fontos ismertetők. Maximálisan elégedett vagyok a munkájával.”

– Így kell minőséget szolgáltatni –

“Az előző lusta webmesterünk után találtunk rá a Pixelmarketing égisze alatt szorgoskodó Lászlóra, aki egy aranyat érő szakember a csapatunkban. Nincs itt velünk az irodában, de mégis olyan mintha igen :). Minden változtatás vagy fejlesztés, szinte aznap készen lett. Nagyon gyorsan reagál e-mailjeinkre és minőségi munkát ad ki a kezéből. Tapasztalt szakembernek tartom.”

– Büszkék vagyunk rá –

“Vállalkozásunk weboldalának újragondolására és áttervezésére kerestünk valakit. A telefonos egyeztetést követően szerződést kötöttünk vele, mert makacsul csak három napig tartotta kedvező ajánlatát. Azóta rendszeresen karbantartja cégünk weboldalát.

– Kiváló szolgáltatások –

“Havonta mindig vannak apró módosítani valók / fejlesztések a webshopunkban. Mindenben ő segit nekünk, de tényleg mindenben.”

– Mikor találkozunk személyesen? –

“Történetesen az van, hogy 2006 óta dolgozik Laci nekem és ismerjük egymást, de még személyesen nem találkoztunk. Hát ez az INTERNET VILÁGA.”

– Laci egy igazi kincs –

“Elképesztő módon képben van és szemmel láthatóan imádja a munkáját. Stabil és biztos pont az életünkben, akire mindig számíthatunk. Váratlan helyzetben sem esik pánikba, azonnal több megoldási lehetőséget is feltár. Nagyon szeretünk Vele dolgozni és hálásan vesszük, hogy felül emelkedik a bénázásainkon.”

Engedd át a WordPress problémáidat!

Szeretnéd, hogy a WordPress weboldalad napi
rendszerességgel legyen felügyelve és karbantartva?

pixelmarketing

WordPress weboldalak, webáruházak és blogok technikai karbantartása, továbbfejlesztése, sebesség optimalizálása, SEO beállítása előfizetőknek.

Havi korlátlan, díjmentes vírusmentesítés és feltört honlap rendbehozatal.

© 2015 - 2020 Pixelmarketing.hu