Két napon belül fontos változások lépnek életbe.

A pixelmarketing.hu “ügyfélkapuja” 2017. július 10-én megszűnik. Ettől a naptól kezdődően az ügyfeleim a kapott azonosítókkal és jelszavakkal már nem tudnak majd belépni. Helyette az e-mail címükre fogok hetente egyszer összefoglalót küldeni, mely a karbantartott weboldalukkal lesz kapcsolatos.

 

Miért ez a változás?

Nos a váltás oka egyszerű. Ügyfeleim többsége az elmúlt évben jellemzően nagyon ritkán lépet be, hogy megtekintse a weblapjait érintő változásokról szóló jelentéseket és javaslatokat. Talán a számomra egyszerűnek tűnő “Ügyfélszolgálati belépési művelet” túl körülményesnek tűnhetett, talán időigényes a hagyományos email küldés vagy telefonos értesítés helyett.

Jellemzően ha probléma volt egy ügyfelem weboldalával, akkor Ő nem az “Ügyfélkapun” belépve írt nekem hibajegyet, hanem a hagyományos módon e-mailben vagy akár telefonon értesített. Így tette fel aktuális kérdéseit is. Oké, akkor ez maradjon így a jövőben.

 

“Brutális változás” a biztonsági mentések kapcsán

Az eddigi heti (néhány ügyfelemnél kétheti) biztonsági mentések helyett – a webtárhelyek kis méretétől függetlenül is – napi biztonsági mentések fognak készülni. Ez indokolt az egyre gyakoribb verzióváltások és az adatvédelem miatt is.

 

“Hiperaktív” karbantartás lesz!

Azaz a heti három karbantartás helyett, immáron naponta lesz karbantartás. Naponta több alkalommal is! Azaz most már minden nap lesz karbantartás a weblapokon. Még vasárnap is! A vasárnap azért fontos, mert az elmúlt időszakban beigazolódott (nemzetközi adatok szerint), hogy a honlap fertőzések több mint 85%-a hétvégén történik meg.

 

Villámgyors technológia, minimális karbantartási idő

A weboldal karbantartások ideje garantáltan pár perc alatt végbemegy. A frissen megjelent forráskód változtatások pedig még aznap telepítésre kerülnek a honlapodon. Talán már a megjelenést követő órában. Ez eddig csak a kritikus frissítésekkel volt így, most már minden WordPress bővítményre és magára a WordPress rendszermagra is kiterjed ez a gyorsaság.

 

Engedd át a WordPress problémáidat!

Szeretnéd, hogy a WordPress weboldalad napi
rendszerességgel legyen felügyelve és karbantartva?

pixelmarketing

WordPress weboldalak, webáruházak és blogok technikai karbantartása, továbbfejlesztése, sebesség optimalizálása, SEO beállítása előfizetőknek.

Havi korlátlan, díjmentes vírusmentesítés és feltört honlap rendbehozatal.

© 2015 - 2019 Pixelmarketing.hu