Easy Digital Downloads sérülékenység

Azok akik digitális tartalmak kereskedésével foglalkoznak és használják a Easy Digital Downloads kiegészítőt mielőbb töltsék le és frissítsék.

A kiváló kiegészítők között található Easy Digital Downloads pluginban sérülékenységet fedeztek fel. Már elérhető a javított 2.5.9 verzió innen letölthető, illetve a WordPress adminisztrációs felületen keresztül is frissíthető természetesen.

 

Easy Digital Downloads

Annak írom aki nem ismeri ezt a teljes értékű e-kereskedelmi WordPress kiegészítőt. Ezzel a kiegészítővel gyors megoldást kapsz kézhez, ha digitális tartalmat (e-könyv, digitális festmény, grafika, logo sample, photoshop effekt, vagy bármilyen más digitális formában lévő saját vagy licenszelt tartalmat) szeretnél online megvásárolhatóvá tenni a weboldaladon.

Akkor is neked találták kis ezt a kis kiegészítőt, ha szoftverek írásával foglalkozol és azokat a honlapodon keresztül szeretnéd árusítani. Az addon-ok között találsz hozzá “licensz készítő” kiegészítőt is, ami ugyan nem ingyenes, de száz dollár alatt megúszod. Azonnal integrálhatod bele a PayPal fizetési megoldást és máris működik a digitális kereskedelmi rendszered.

 

Rövid videó a kiegészítő használatáról

https://www.youtube.com/watch?v=japHPcIFs4I

Engedd át nekem a WordPress problémáidat!

Szeretnéd, hogy a WordPress weboldalad napi
rendszerességgel legyen felügyelve és karbantartva?